- Rijbewijs kwijt: Alcohol

U bent uw rijbewijs kwijt, omdat u bent aangehouden met een te hoog alcohol percentage in uw bloed. Geen paniek. Een ingevorderd rijbewijs moet door de politie worden doorgezonden naar de officier van justitie. Deze moet vervolgens binnen tien dagen na de invordering beslissen wat er met het rijbewijs gebeurt. Dankzij onze gespecialiseerde kennis kunnen wij u ondersteunen om uw kwijtgeraakte rijbewijs terug te krijgen! Door onze kennis en ervaring werken wij efficiënt, waardoor de kosten laag blijven.

Bezwaar rijbewijs kwijt

U verhoogt uw kansen op succes als u direct de juiste strategie hanteert, waar wij u bij kunnen helpen. Laat geen kansen liggen! Wij kennen het klappen van de zweep en ondersteunen u met bezwaar aantekenen. Stel direct uw vraag aan een van onze specialisten via het formulier.

Dankzij de specialisten van Rijbewijsprobleem
heb ik eindelijk mijn rijbewijs terug

Lees meer ervaringen

Specialisten

Specialisten

De advocaten van Rijbewijsprobleem.nl zijn gespecialiseerd in verkeersrecht. Ons team staat u bij met alle voorkomende rijbewijsproblemen.

Over onze specialisten

De kosten

De kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficiënt waardoor de kosten laag blijven. In sommige gevallen komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde rechtsbijstand

Meer over de kosten