-- CBR: rijbewijs ingevorderd?

Is uw rijbewijs ingevorderd? Geen paniek. Dankzij onze gespecialiseerde kennis kunnen wij u helpen bij het terugkrijgen van u ingevorderde rijbewijs. Wij staan ook voor u klaar wanneer andere andere problemen met het CBR om een oplossing vragen!

Problemen met het CBR

U heeft misschien net een strafzaak achter de rug en nu krijgt u ook nog een brief van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) op de deurmat. Het CBR wil dat u een cursus volgt of - nog erger - dat u een onderzoek naar de rijgeschiktheid of rijvaardigheid ondergaat. Heeft u net uw rijbewijs teruggekregen van de strafrechter, loopt u nu het risico dat het CBR uw rijbewijs - voor onbepaalde tijd - ongeldig verklaart. Er zijn maar heel weinig advocaten die goed tegengas kunnen geven bij inname van het rijbewijs. Tegengas is echter hard nodig, want het spel wordt zeer eenzijdig gespeeld. Procedures tegen het CBR moet u nooit alleen doen!

Rijbewijs ingenomen door het CBR?

Heeft u problemen met het CBR? Van Oosten Advocaten is met haar jarenlange ervaring niet voor niets de grootste en meest geduchte tegenstander van het CBR geworden! Stel direct uw vragen via het formulier hiernaast wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een inname van uw rijbewijs.

Waarom de hulp van Rijbewijsprobleem.nl inschakelen?

  • Wij zijn gespecialiseerde advocaten: wij benutten alle kansen
  • Wij zijn ook buiten kantooruren bereikbaar voor directe bijstand bij rijbewijsproblemen
  • Door onze specialisatie werken wij efficiënt. De kosten blijven dus laag
  • Wij helpen u snel en efficiënt door heel Nederland
  • U krijgt altijd een van onze specialisten aan de lijn
  • In sommige gevallen is pro-deo bijstand mogelijk

Rijbewijsprobleem.nl heeft er voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs weer terug heb. Hierdoor heb ik mijn baan kunnen behouden.

Lees meer reacties