De kosten

Dankzij onze gespecialiseerde kennis en ervaring is het mogelijk efficiënt te werken waardoor de kosten zo laag mogelijk blijven. In sommige gevallen komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde rechtsbijstand (bezwaar- en/of beroepsprocedures tegen een besluit van het CBR vallen niet (meer) onder de overheidsgefinancierde rechtsbijstand). Dat betekent dat de overheid de kosten voor haar rekening neemt en bent u hooguit een bescheiden eigen bijdrage verschuldigd. Wij kunnen u vooraf vertellen of u hiervoor in aanmerking komt. En we zorgen er in ieder geval voor dat u van te voren weet wat de kosten zijn, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Neemt u daarom contact op met Van Oosten Advocaten. Wij zullen u precies vertellen wat wij in uw specifieke geval kunnen betekenen en wat de kosten zullen zijn.

Rijbewijsprobleem.nl: voor als u zo snel mogelijk uw rijbewijs terug wilt hebben.

Specialisten

Specialisten

De advocaten van Rijbewijsprobleem.nl zijn gespecialiseerd in verkeersrecht. Ons team staat u bij met alle voorkomende rijbewijsproblemen.

Over onze specialisten

De kosten

De kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficiënt waardoor de kosten laag blijven. In sommige gevallen komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde rechtsbijstand

Meer over de kosten

Waarom de hulp van Rijbewijsprobleem.nl inschakelen?

  • Wij zijn gespecialiseerde advocaten: wij benutten alle kansen
  • Wij zijn ook buiten kantooruren bereikbaar voor directe bijstand bij rijbewijsproblemen
  • Door onze specialisatie werken wij efficiënt. De kosten blijven dus laag
  • Wij helpen u snel en efficiënt door heel Nederland
  • U krijgt altijd een van onze specialisten aan de lijn
  • In sommige gevallen is pro-deo bijstand mogelijk